top of page
  • Foto del escritorUabRefugi

La UAB celebra la Setmana de les Migracions i els Drets Humans

Del 6 al 10 de maig, la UAB acollirà la Setmana de les Migracions i els Drets Humans. Durant tota la setmana s’organitzaran diferents activitats pel Campus amb l’objectiu de donar una major visibilitat a les problemàtiques relacionades amb les migracions i els drets humans des d’un abordatge profund i crític.



La UAB celebra, del 6 al 10 de maig, la Setmana de les Migracions i els Drets Humans. Es tracta d’una setmana temàtica amb activitats de formació, sensibilització i mobilització entorn als temes de desplaçaments forçosos, vulneracions del dret a migrar i cercar refugi, acollida, polítiques migratòries, fronteres, racisme institucional i autoorganització migrant.


La setmana s’obrirà dilluns 6 de maig a les 13h amb la projecció de Blessy. l’últim documental del cicle de Cinema ‘No direction Home’, organitzat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS), a la Sala de Cinema UAB. Al llarg de la setmana es duran a terme un munt d’activitats, totes d’accés lliure, com ara la inauguració de l’exposició “Dones Refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignititat”, una taula rodona amb col·lectius antiracistes o un dinar popular a càrrec del Sindicat Popular de Venedors Ambulants.


L’objectiu de la setmana és generar sinèrgies entre els diferents agents de la UAB que treballen en aquest àmbit, de generar espais de participació per a entitats i col·lectius, i de donar una major visibilitat a les problemàtiques relacionades amb les migracions i els drets humans des d’un abordatge profund i crític.


En aquest enllaç podeu trobar el programa amb els horaris de totes les activitats previstes per a aquesta setmana.


IMPORTANT: Les activitats que estaven programades pel dia 9 de maig s'aplacen al dia 16 en motiu de la convocatòria de vaga del dia 9. Per tant, finalment el dijous 16 de maig se celebrarà l’acte central de la Setmana de les Migracions i els Drets Humans a la UAB, amb activitats durant tot el dia a la Plaça Cívica.

0 comentarios
bottom of page