top of page
  • Foto del escritorUabRefugi

L'atenció sanitària en situacions de desplaçament forçat

Després de la Setmana de les Migracions i els Drets Humans a la UAB, des del Comitè espanyol d’ACNUR segueixen informant sobre les vulneracions dels drets que viuen les persones en situacions de desplaçament forçat. En aquest cas ens centrem amb la salut i el benestar en línia amb el tercer ODS de l’Agenda 2030.



L’Agenda 2030 es planteja al tercer objectiu de desenvolupament sostenible (ODS), el repte de garantir una vida sana i promoure el benestar de totes les persones a totes les edats. En línia amb aquest objectiu, ACNUR treballa en matèria de salut per aconseguir que totes les persones refugiades sota la seva tutela puguin tenir accés a assistència sanitària, així com rebre els medicaments i les vacunes per combatre malalties i epidèmies mortals.


El cas del nou brot d’ebola a la República Democràtica del Congo, s’ha convertit en el pitjor de la història del país i ha deixat de moment més de 10.000 víctimes. ACNUR realitza revisions mèdiques per detectar els possibles contagis i evitar que l’ebola es propagui en els camps de desplaçats i refugiats.


Informa’t sobre l’epidèmia d’ebola i altres notícies sobre l'atenció sanitària que es proporciona a la població refugiada a la pàgina web del Comitè Espanyol d’ACNUR.

0 comentarios
bottom of page