top of page
  • Foto del escritorUabRefugi

Ja està publicat el programa de la Festa Major de la UAB 2018

Actuacions musicals, Diada Castellera, Batalla de Galls i Gallines, karaoke, swing, zumba, scape rooms... Aquestes i moltes més activitats estan previstes al programa de la Festa Major de la UAB del proper 8 de novembre. 



El proper 8 de novembre el Campus universitat s’omplirà d’estudiants, grups musicals, activitats i paradetes amb la celebració de l’FMUAB18. Ara ja podeu consultar el programa de les activitats, que aquesta edició gira entorn el lema #UABrefugi: l'Autònoma acull. La vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno, explica el per què del lema escollit a un vídeo publicat al Facebook de l’FMUAB.

Entre d’altres activitats, els assistents podran participar a classes de zumba, swing, karaoke, practicar diferents esports, gaudir de música en directe, etc. A més, amb motiu dels 50 anys de la UAB, la tradicional Diada Castellera a càrrec de la Colla dels Ganàpies comptarà amb la presència de totes les colles universitàries del territori i, per segon any consecutiu, tindrà lloc la “Batalla de Galls i Gallines”, organitzada per un grup d’estudiants de la Facultat de Comunicació.

La Festa Major convida a la participació, és corresponsable amb els estudiants, amb la gestió integral mediambiental i lliure de discriminacions i agressions sexuals. Per primera vegada, la FMUAB18 comptarà amb un Punt Lila, organitzat per l’Observatori per la Igualtat, on es disposarà d’informació sobre el protocol d’abordatge i intervenció contra les agressions masclistes de la UAB.

0 comentarios
bottom of page