top of page
  • Foto del escritorUabRefugi

Obertes les convocatòries per al concurs de cartells de l’FMUAB18

Actualizado: 26 oct 2018


Formes part de la comunitat UAB? Ets aficionat al disseny? Ara pots participar al concurs de cartells de l’FMUAB18, que segueix el lema #UABrefugi: l’Autònoma acull.




Ja estan obertes les convocatòries per participar al Concurs de cartells per a la Festa Major de la UAB fins al 30 de setembre de 2018. El concurs s’adreça al personal de la UAB i als estudiants matriculats en qualsevol centre de la UAB, o a aquells qui siguin Alumni UAB. Cada participant pot presentar fins a dues propostes, ja sigui de manera col·lectiva o individual.


El disseny de la proposta ha d’incloure: “FMUAB18” i el logo de la UAB, així com la data, "8 de novembre de 2018", l’horari, "de 13 h a 21 h", i la imatge del lema de la festa d’enguany. Tres de les propostes finalistes s’escolliran per votació popular, i el jurat es reserva el dret d’afegir més propostes finalistes en funció de la seva valoració. La Unitat de Dinamització Comunitària publicarà les propostes a través de les xarxes socials de la FMUAB perquè se sotmetin a la valoració popular.


Les obres presentades han de ser originals, i s'exclouran del concurs els plagis o còpies d'obres ja existents. Les persones participants en el concurs assumiran la responsabilitat total que no existeixin drets de terceres persones sobre les obres presentades.


La proposta guanyadora obtindrà un premi de 300 € i la imatge del cartell s’inclourà en la difusió i documentació de l’edició de la FMUAB del 2018. El premi es lliurarà el 8 de novembre a l'espai escènic plaça Cívica, durant l’edició de la FM2018.

0 comentarios
bottom of page